Kwaliteit veiligheid toegankelijkheid

Outdoormove is onmiddellijk betrokken bij de productie van de fitnesstoestellen. Dit heeft voor u het grote voordeel dat er maar 1 aanspreekpunt is voor de verkoop, maar ook voor de productie. Het traject “productie” tot “eind­afnemer” is dus erg kort. Indien u een aangepaste kleur of versie van een fitnesstoestel voor ogen had kunnen we dit voor u uitwerken.

Op het vlak van veiligheid hebben specialisten meegewerkt met het op punt stellen van een optimale materiaalkeuze en toepassingen. Omdat deze toestellen voor intensief buitengebruik dienen, is het materiaal maximum beschermd tegen alle weersinvloeden.

OutdoorMove begeleidt de gebruiker met duidelijke aanwijzigingen op de toestellen. Iedereen kan op deze manier zijn activiteitslevel op korte termijn verhogen. De intensiteit en het ritme kunnen daarbij nauwkeurig aangepast worden. Een rondje outdoorMove activeert het hele spierstelsel. De toestellen kunnen zowel als complete set of individueel opgesteld worden.

Materialen en garanties

Om zeker te zijn van een lange levensduur en de beste functionaliteit van de producten, zijn de toestellen gefabriceerd met de grootste zorg gebruik makende van hoge kwaliteit materialen.

Buizen, ondergronden en las onderdelen hebben een tien jaar durende garantie, bij het falen van het materiaal of fabricagefouten.

Alle beweegbare onderdelen, plastic- en rubberonderdelen hebben een drie jaar durende garantie. Deze garantie kan slechts ingeroepen worden als er voldaan werd aan de eisen van het onderhoudscontract. Regelmatig en deskundig onderhoud van de toestellen zorgt ervoor dat uw outdoormove tuin er steeds op en top uitziet en met veel plezier gebruikt kan worden.

Door de galvanisatie en de elektrostatische poedercoating, kunnen we stellen dat onze toestellen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De toestellen bestaan voor 95% uit metaal, wat een perfecte bescherming biedt tegen vandalisme.

De toestellen worden nauwgezet aangepast aan de evolutie van de alle wettelijke normen. Deze Outdoor Fitness toestellen zijn echter geen speeltoestellen. Ze mogen niet in de directe nabijheid van speelgelegenheden opgesteld worden. De toestellen zijn geschikt voor personen vanaf 14 jaar tot 99 jaar en de minimum gestalte is gesteld op 145 cm. De toestellen voldoen aan de Europese nomen EN 1176, EN-1177, EN 957 en DIN 79000 en zijn tevens voorzien van TÜV en GS certificaten.

Buitenfitness België

TUV

Doelgroepen

De outdoormove toestellen munten uit door hun gebruiksgemak, toegankelijkheid, duurzaamheid en functioneel design. Wij staan garant voor kwaliteitsvolle fitnesstoestellen speciaal ontworpen voor intensief buitengebruik. Door de stevige constructies zijn de toestellen ideaal om op openbare plaatsen gebruikt te worden.

Zowel jongeren, volwassenen als senioren kunnen via deze toestellen het gehele spierstelsel activeren. Jong en oud verbeteren op deze manier volgens  hun eigen tempo en niveau hun gezondheidspeil.
Iedereen heeft nood aan beweging.
Zowel klein als groot heeft behoefte aan meer beweging. OutdoorMove ziet hier een belangrijke rol weggelegd voor openbare ruimtes. Buiten bewegen, buiten oefenen... Een uitdagend spel in de buitenlucht biedt een gezonde aanvulling op ons modern leven. Speelpleinen, parken en  openbare ruimtes zijn hiervoor het ideale terrein.

De aantrekkelijke en duurzame materialen, de leuke kleuren en de originele designs wekken de nieuwsgierigheid van jong en oud.  Op deze manier stimuleert Outdoorgym de mensen tot bewegen, het verbeteren van de motoriek en het trainen van de behendigheid.

Sociaal sporten en FUN beleven het kan!
Het gebruik van de outdoorMove tuin brengt ook voordeel op sociaal gebied. Verschillende toestellen zijn bruikbaar met twee tot drie personen. Een praatje doen tijdens de oefening is prettig, ontspannend en leidt de aandacht af . Op deze manier kunnen deelnemers op een minimum van tijd en binnen een beperkte ruimte hun eigen doelen bereiken.